Op de 11e van de 11e hebben ze hun nieuwe liedje gepresenteerd. Een nummer waarin de echte aanstekelijke Toddezèksound naar voren komt met als titel " Spek op de Rubbe ".

Dat " Spek op de Rubbe" dat is hard nodig met de vastenaovend in de ogen van dit trio uit Grubbenvorst. Sterker nog, noodzakelijk om deze dolle dagen goed door te komen. Allereerst " Spek op de Rubbe " in de vorm van voldoende financiële middelen om dagenlang te kunnen doorfeesten. Oftewel zoals dit in het lied betiteld wordt als " enne pot met gold ".

Maar ook het letterlijke " Spek op de Rubbe ". De huidige tijd staat bol van trends op het vlak van voeding en lifestyle, een nieuwe schijf van vijf, koolhydraatarm voedsel, beweging en ga zo maar door. Dat zijn echter niet de ingrediënten die traditioneel bij de vastenaovend passen. Nee, dan hebben we het over een stevig ontbijt met spek en eieren, boerenkool met worst en na het feesten een lekkere portie shoarma, zo krijg je " Spek op de Rubbe " om de drie dolle dagen door te komen!
De nieuwe clip van het nummer is onlangs gelanceerd en in het kader daarvan is er een mooie actie opgestart die ervoor kan zorgen dat er wat " Spek op de Rubbe" gecreëerd wordt. In samenwerking met een barbecue-gigant ook uit Grubbenvorst mogen de Toddezèk een aantal exclusieve barbequepakketten verloten. Deze pakketten zullen verloot worden onder diegenen die de clip van de Toddezèk delen op facebook. De 10 prijswinnaars ontvangen een exclusief barbequepakket voor 4 personen! De hoofdprijswinnaar ontvangt zelfs een compleet barbequepakket voor 12 personen!

Reden te meer om de nieuwe clip te gaan bekijken en te genieten van het nieuwe nummer van de Toddezèk, alvast veel (smakelijk) luisterplezier gewenst!